top of page

MoederBedrijfsAdvies

Management & OrganisatieAdvies voor MoederBedrijven 

Moeder en zoon

Advies & Coaching

Advies en coaching op maat voor startende en meer ervaren moederbedrijven. Heb je vragen over de ontwikkeling van de je moederbedrijf. Wil je dingen op een andere manier gaan organiseren? Zijn er specifieke problemen waar je tegenaan loopt?

Kun je geen rust vinden of tijd voor jezelf, voel je je onzeker over bepaalde dingen en heb je iemand nodig die onbevooroordeeld met je meedenkt? De antwoorden zitten al in jezelf. Het is alleen niet altijd makkelijk om die in jezelf te vinden. Samen daarnaar op zoek maakt je krachtige, meer autonoom en steviger. Je zelfvertrouwen en liefde groeit met elk antwoord dat je in jezelf vindt.

Moeder en Baby

Product Ontwikkeling

In onze MoederBedrijven staan onze heel unieke producten centraal. We willen het zo goed mogelijk doen en dat maakt weleens onzeker. Niet alle kinderen volgen dezelfde route. Niet alle kinderen zijn modelkinderen en zelfs al waren al kinderen dat, dan nog kan er genoeg gebeuren waardoor je weleens twijfelt aan jezelf of aan je kind. ​ Een kind kan zelfs helaas niet altijd beschermd worden tegen pijn en teleurstelling. En ieder kind komt met een eigen unieke missie op aarde. Misschien zelfs een die jij niet direct begrijpt. Heb je behoefte om korte of wat langere tijd bewust tijd vrij te maken om meer inzicht te krijgen in je kind. Misschien wil je anders leren kijken naar wat je tot nu toe zag als de beperking van je kind. Wil je je visie transformeren zodat je de kracht en uniekheid van jouw kind gaat omarmen. Misschien wil je leren omgaan met de pijne en teleurstelling die jouw kind krijgt te verwerken in zijn of haar leven? Ik kijk met andere ogen met je mee en deel mijn heel persoonlijke  liefdevolle visie met je zodat we samen transformeren naar een nieuw beeld. Dit kan ingrijpende positieve veranderingen teweeg brengen.

Moeder en Baby
A38.png

Bedrijfsplanning & Organisatie

Het managen van een MoederBedrijf vraagt vaak heel veel van je. Soms loopt alles op rolletjes, maar helaas niet altijd. Om te voorkomen dat je uitgeput raakt in lastigere tijden, heb je goede organisatorische vaardigheden nodig. Het kan lijken dat je nooit meer tijd hebt voor jezelf en je vraagt je wellicht soms af of je wel in staat bent je hele onderneming in goede banen te leiden. Soms zit je MoederBedrijf in zwaar weer en moet je opnieuw richting bepalen en heb je hierbij advies nodig en soms heb je praktische tools nodig om je MoederBedijf beter te organiseren. Ik weet dat je altijd de juiste persoon op de juiste plaats bent. Vandaar uit ontwikkelen we samen een nieuwe strategie voor jouw heel unieke MoederBedrijf. 

Huisstijl 

Ieder MoederBedrijf is uniek. Ieder MoederBedrijf heeft een eigen stijl en een eigen karakter. Ieder Moederbedrijf is anders gehuisvest, heeft een eigen stijl van inrichten,  een eigen stijl van plannen & organiseren, eigen normen een waarden, eigen gedrag en communicatie. Bovenal heeft ieder MoederBedrijf heel eigen producten. Niet altijd ben jij -als manager- je even bewust van deze bijzondere eigenheid. Het maakt jouw bedrijf uniek en bijzonder. Je wordt je meer bewust van jouw unieke en eigen manier van leidinggeven en vormgeven van je moederbedrijf. Je gaat je sterker voelen en mooier en beter over je bedrijf. Het geeft richting en  keuzes maken gaat makkelijker.   

Cafe Interior
A71.png
A77.png
A85.png
A85.png
A85.png
A38.png

Trainingen

Het MoederBedrijf biedt aan iedere moeder bedrijfstrainingen aan. Kijk onder trainingen voor recente informatie.

Moeder Community
&
Klankbordgroepen

Op Facebook kun je lid worden van de MoederBedrijfspagina. Ook zijn er verschillende groepen waar je je kunt  verbinden met andere MoederBedrijven voor liefde, support en verbinding.

A71.png

Over mij

IMG_4874.jpg

MARIEKE

Moeder van vier zonen.

Trainer, coach, organisator,

adviseur

en founder van het MoederBedrijf. 

 

Lees haar verhaal

en lees meer over haar

en haar eigen moederbedrijf

(behind the scenes)

en wat zij voor jou kan betekenen.

NAAR HAAR VERHAAL

bottom of page