di 01 sep. | Online Training Wild Mom

Wild Mom Masterclass 1-jaar programma

Registration is Closed

Tijd en locatie

01 sep. 2020 08:00 CEST – 31 aug. 2021 12:00 CEST
Online Training Wild Mom

Over het evenement

In elke moeder zit een krachtige energie, vol goede instincten, passies en een tijdloos weten. De instinctieve natuur waarmee jij een kind op de wereld kan brengen. Jouw ontembare kracht waarmee jij je kinderen grootbrengt. Dat is de gave van de wilde natuur die wij al sinds onze geboorte als vrouw met ons meedragen. Robuust, vol levenskracht en scheppingsdrang. 

Helaas de maatschappij heeft ons anders doen geloven. Het leven van een moeder speelt zich af achter het aanrecht waarin zei fantasieloos in de pannen roert, de vloer dweilt en moppert op haar kinderen. Maar dit geldt niet voor a Wild Mom. Gelukkig niet. 

Hoewel het land van de wilde moeder door de historie heen is geplunderd en platgebrand stroomt in haar de herstorie van haar oermoeders. Iedere vrouw heeft een hongerende ziel en verlangt ernaar zich te voeden met haar verhalen en haar creatieve vuur. We krijgen besef van haar in de periode van onze zwangerschap, bij de aanblik van een drinkende baby, bij het luisteren naar onze lievelingsmuziek of het lezen van een bijzonder verhaal. Zij komt tot ons wanneer we luisteren naar het ruisen van de zee, het fluiten van de vogels, of het zien van ontluikende sneeuwklokjes. Het komt tot ond bij de aanblik van een schilderij, een tekening of een gedicht. Dan wordt het verlies van de verbinding met onze wilde natuur nog voelbaarder. Voelen we ons bedroefd en geëmotioneerd. We verlangen naar het mystieke kookvuur en ons eigen creatieve leven of levenswerk en we zoeken naar verbinding en naar de dingen waar we echt om geven. In de Wild Mom masterclass leren we hoe we onze wilde natuur wel moeten najagen en dat we nog een kans hebben. We leren haar spoor terug te vinden en zelfs je achterstand weer in te lopen. 

 

Moeders die hun relatie met de wilde natuur herstellen (wild moms) zijn blijvend innerlijk wakker, beschikken over bezielende kracht, een innerlijk weten, een bron. Ze zijn schepper van een krachtig leven en wat zij kunnen doorgeven aan hun kinderen. 

Ben jij een Wild Mom? Voel je welkom om deel te nemen aan de bijzondere reis die je krijgt aangeboden in de masterclass. 

De training duurt een jaar en iedere week ontvang je opdrachten en inspiratie.

Tickets
Prijs
Aantal
Totaal
  • Wild Mom Jaartraining
    €50
    €50
    0
    €0
Totaal€0