za 11 apr. | Online training voor Moms on a Mission

Mom with a Mission

Registration is Closed

Tijd en locatie

11 apr. 2020 12:00 – 10 mei 2020 12:00
Online training voor Moms on a Mission

Over het evenement

Zoal je weet is het MoederBedrijf een bedrijf met een missie. Het doel is om alle moeders zich buitengewoon bijzonder, gewaardeerd en verbonden voelen met zichzelf, met hun kinderen en hun omgeving. Dat kan ik -als oprichter van het MoederBedrijf- niet alleen. Ik heb andere moeders -zoals jij- nodig die met mij hun eigen wereld en dat van andere moeders mooier maken. 

Maak jij graag de wereld een beetje mooier en een fijnere plek. Verras je graag jezelf en anderen? Beschik je over lef en daadkracht? Join dan het team van MOMS ON A MISSION.

Jullie worden partners in 'crime' en klaargestoomd om deze missie te volbrengen.

De Moms on a Mission training is deels spiritueel en deels ook praktisch. 

Je bent bereid een innerlijke weg te gaan en deze weg in de uiterlijke wereld zichtbaar te maken. Een MOM ON A MISSION verbindt zich met haar omgeving, met anderen maar bovenal met zichtzelf. Doel is om jezelf en moeders in je omgeving dat buitengewone gevoel te geven. Gewaardeerd en verbonden. We poetsen lagen stof en oordelen weg om te stralen en te laten stralen. Een MOM ON A MISSIONis van onschatbare waarde voor haarzelf en haar omgeving.

Schrijf je nu in voor het programma van MOM ON A MISSION. Ontvang iedere week inspiratie en opdrachten waarmee jij jezelf en anderen verrast. Jij maakt het verschil voor jezelf en andere MoederBedrijven. Je geeft geinspireerd leiding aan jouw eigen MoederBedrijf en inspireert andere moederbedrijven hetzelfde te doen. Jij bent een echte MOM ON A MISSION. Met als doel een mooiere wereld voor moeders.

Je ontvangt na het voltooien van jouw missies een MOM ON A MISSION oorkonde.  

 

Tickets
Prijs
Aantal
Totaal
  • Moms-on-a-Mission training
    €15
    €15
    0
    €0
Totaal€0