ma 01 jun. | Online training

Become a hunter of special moments - Training

Registration is Closed
Become a hunter of special moments - Training

Tijd en locatie

01 jun. 2020 12:00 – 01 sep. 2020 12:00
Online training

Over het evenement

Zoek jij in jouw moederbedrijf naar meer eenheid en harmonie door het creëren van bijzondere momenten. Bijzondere momenten op een dag, in een week, maandelijks of jaarlijks geven rust en een gevoel van verbondenheid, harmonie en liefde. 

Door het creëren van jouw bijzondere momenten of zelfs rituelen druk je jouw liefde voor jouw leven en familie uit. Of ze opgemerkt worden of niet, samen vormen dit unieke momenten en maak jij herinneringen. Als geheel dragen ze bij aan een gevoel van eenheid en verbondenheid. Ieder moment is eenmalig en mag gekoesterd worden. Niet aan ieder moment besteed je volledige aandacht. 

Werk, boodschappen, je mobiel leiden je vaak af. 

Door het volgen van de 52 trainingsweken to become a hunter of special moments leer je hoe je onvergetelijke momenten creeert en beleeft met jezelf, je familie en vrienden. Je wordt een verzamelaar van deze momenten en krijgt hierdoor een buitengewoon bijzonder gevoel. Je leert dat er maar één moment is. Je voelt je gewaardeerd, bijzonder en verbonden met jezelf en je familie. 

De training geeft je meer balans en vreugde. Het vraagt minimale inspanning en verandering om geïnspireerder vorm te geven aan je moederbedrijf. Go for it. Een jaartraining is een investering voor de rest van je leven. 

Tickets
Prijs
Aantal
Totaal
  • Online Training H of Special M
    €35
    €35
    0
    €0
Totaal€0